Attractie Lost Gravity
Attractie speed of soundAchtbaan de GoliathAttractie Crzay RiverAttractie Crazy RiverAttractie Lost GravityAttractie Lost GravityWalibi Holland Logo

Walibi Holland

Thrillseekers en daredevils, opgelet! Er is maar één plek waar jullie terecht kunnen voor échte spanning en sensatie: Walibi Holland.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Productbeschrijving

Walibi Holland

Thrillseekers en daredevils, opgelet! Er is maar één plek waar jullie terecht kunnen voor échte spanning en sensatie: Walibi Holland. Hier vinden jullie alles in één. De wildste achtbanen, wreedste attracties en vetste festivals. Dat is pas een verrassende fun-cocktail vol actie, spektakel en adrenaline. Dus willen jullie hard gaan? Dan is Walibi Holland voor jullie the place to be!

Voor de jongere bezoekers is er ook veel te beleven. Laat ze bijvoorbeeld lekker uitwaaien in Super Swing, duizelingwekkende avonturen beleven in Los Sombreros, naar beneden suizen in Robin Hood (zonder loopings, maar wel heel spannend!), genieten van het uitzicht in de 45 meter hoge La Grande Roue of laat ze even lekker afkoelen in El Rio Grande of Splash Battle!

Arriva Touring vervoert iedereen snel en veilig naar het schoolreisje per touringcar. De gehele reis inclusief de bus, de entree en het arrangement kan geheel op de groep afgestemd worden.

Meer informatie over Walibi Holland vindt u hier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Walibi Holland” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reisinformatie

Prijs:
Vanaf 30,- p.p

Inclusief:
– Busreis
– Entree

Extra’s:
Maak het klassenuitje compleet met de verschillende arrangementen, vraag ons naar mogelijkheden!

Opstapplaats:
De opstaplocatie kan in overleg afgesproken worden.

Data:
De datum kan in overleg en op basis van beschikbaarheid afgesproken worden.

Heeft u nog vragen? Bel gratis: 088- 277 8100