Early bird schoolreis actie Walibi Holland

Thrillseekers en daredevils, opgelet! Er is maar één plek waar jullie terecht kunnen voor échte spanning en sensatie: Walibi Holland. Hier vinden jullie alles in één. De wildste achtbanen, wreedste attracties en vetste festivals. Dat is pas een verrassende fun-cocktail vol actie, spektakel en adrenaline. Dus willen jullie hard gaan? Dan is Walibi Holland voor jullie the place to be! Voor de jongere bezoekers is er ook veel te beleven. Laat ze bijvoorbeeld lekker uitwaaien in Super Swing, duizelingwekkende avonturen beleven in Los Sombreros, naar beneden suizen in Robin Hood (zonder lopings, maar wel heel spannend!), genieten van het uitzicht in de 45 meter hoge La Grande Roue of laat ze even lekker afkoelen in El Rio Grande of Splash Battle!

 

Arriva Touring vervoert iedereen snel en veilig naar het schoolreisje per touringcar. Dit arrangement is inclusief de busreis en entree al vanaf €32,-. Boek dus nu alvast uw schoolreis met entree voor Walibi tegen een zeer voordelig tarief! Deze actie is geldig voor zowel het basis – als het voortgezet onderwijs.

 

* Boekbaar t/m 29 januari 2021
* Flexibele annuleringsvoorwaarden, tot 10 dagen vóór reis datum kosteloos

 

Al vanaf
€ 38  32,00
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Early bird actie Walibi Walibi Holland, Biddinghuizen

Thrillseekers en daredevils, opgelet! Er is maar één plek waar jullie terecht kunnen voor échte spanning en sensatie: Walibi Holland. Hier vinden jullie alles in één. De wildste achtbanen, wreedste attracties en vetste festivals. Dat is pas een verrassende fun-cocktail vol actie, spektakel en adrenaline. Dus willen jullie hard gaan? Dan is Walibi Holland voor jullie the place to be! Voor de jongere bezoekers is er ook veel te beleven. Laat ze bijvoorbeeld lekker uitwaaien in Super Swing, duizelingwekkende avonturen beleven in Los Sombreros, naar beneden suizen in Robin Hood (zonder loopings, maar wel heel spannend!), genieten van het uitzicht in de 45 meter hoge La Grande Roue of laat ze even lekker afkoelen in El Rio Grande of Splash Battle!

Arriva Touring vervoert iedereen snel en veilig naar het schoolreisje per touringcar. Dit arrangement is inclusief de busreis en entree al vanaf €32,-.
Daarnaast kan het arrangement geheel op de groep afgestemd worden.

* Boekbaar t/m 29 januari 2021
* Flexibele annuleringsvoorwaarden, tot 10 dagen vóór reis datum kosteloos

Meer informatie over Walibi Holland vindt u hier.

Reisinformatie

Prijs:
Vanaf 32,- p.p

Inclusief:
– Busreis
– Entree

Extra’s:
Maak het klassenuitje compleet met de verschillende arrangementen, vraag ons naar mogelijkheden!

Opstapplaats:
De opstaplocatie kan in overleg afgesproken worden.

Data:
De datum kan in overleg en op basis van beschikbaarheid afgesproken worden.