Strandexpress Ameland

Op deze heerlijke zomerdag gaat u het Friese Waddeneiland Ameland een bezoek brengen, lekker uitwaaien! We gaan o.a. met de Strandexpress het eiland verkennen! Rond 21.00 uur bent u weer thuis en zult u na al die frisse lucht vast heerlijk slapen.
Al vanaf
 63,00
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Strandexpress Ameland – seniorenreis

Op deze heerlijke zomerdag gaat u het Friese Waddeneiland Ameland een bezoek brengen, lekker uitwaaien! Wellicht denkt u: Alweer Ameland? Wegens succes van voorgaande jaren hebben wij besloten om deze populaire bestemming gewoon te herhalen, maar dan net even anders. Het is natuurlijk ook wel heel fijn dat u niet ver hoeft te reizen om het gevoel te krijgen even helemaal weg te zijn. Onze touringcar gaat ook het eiland op waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Dit jaar hebben wij het volgende programma voor u bedacht: aan het einde van de ochtend maakt u de overtocht naar Ameland en aan het begin van de middag verkent u eerst het eiland per touringcar. Onze chauffeur laat u alle dorpen zien en vervolgens heeft u een uurtje de tijd om op eigen gelegenheid te lunchen (eigen rekening).

Na de pauze maakt de bus plaats voor de Strandexpress, een tractor met comfortabele en goed toegankelijke wagen waarmee u het strand lekker op kunt en we vlak langs het water zullen rijden. Echt een unieke belevenis! Wij sluiten de Strandexpress af met tweemaal koffie bij restaurant het Baken waar het prima toeven is op het terras. Aan het einde van de middag maken wij de overtocht terug naar Holwerd en rijden wij door naar Zwaagwesteinde, waar u de dag afsluit met een heerlijk plate menu. Rond 21.00 uur bent u weer thuis en zult u na al die frisse lucht vast heerlijk slapen.


Prijs
€ 63,00 per persoon

Inclusief
Overtocht
rondrit op het strand
2x koffie
diner

Data en tijden
Volgen

 

 

Route en tijden

Prijs
€ 63,00 per persoon

Inclusief
Overtocht
rondrit op het strand
2x koffie
diner

Data en tijden
Volgen