De Paling Experience

Via een koffiepauze in Staphorst brengen we u naar Harderwijk, naar de Paling Experience. Hier krijgen groepen een uniek kijkje achter de schermen in een ambachtelijke palingrokerij. Ook deze dag wordt op de terugreis met een prima diner afgesloten.
Al vanaf
 59,00
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

De Paling Experience – seniorenreis

Het najaar is begonnen en de r is weer in de maand. De ‘r’ van reizen welteverstaan! We hebben in september een hele leuke nieuwe bestemming gevonden. Via een koffiepauze in Staphorst brengen we u naar Harderwijk, naar de Paling Experience. Hier krijgen groepen een uniek kijkje achter de schermen in een ambachtelijke palingrokerij, er is een gratis palingmuseum, een film over de palingvangst, altijd een demonstratie paling fileren en natuurlijk mag iedereen paling proeven. Na afloop van de Paling Experience kan men in de visspeciaalzaak naast de dagvers gerookte paling & zalm kiezen uit meer dan 100 soorten vis & vislekkernijen; dus voor ieder wat wils.

 

Na de middag kunt u rustig achterover gaan zitten en genieten van het uitzicht tijdens een rondrit met gids. De Stakenbergtour voert ons langs beken en sprengen, omgeving Leuvenum en langs kasteel Staverden. Na de rondrit houden we een korte pauze om even de benen te strekken. Ook deze dag wordt op de terugreis met een prima diner afgesloten. U bent rond 20.30 uur terug bij uw opstapplaats.

 


Prijs
€ 59,00 per persoon

Inclusief
2x koffie met kruidkoek
entree
rondleiding
proeven
eenvoudige lunch
rondrit met gids
en een diner

Data en tijden
Volgen

 

Route en tijden

Prijs
€ 59,00 per persoon

Inclusief
2x koffie met kruidkoek
entree
rondleiding
proeven
eenvoudige lunch
rondrit met gids
en een diner

Data en tijden
Volgen