Wintersport
60 persoons bus60 persoons busWintersport

Pendelbus naar Oostenrijk

Met de pendelbus naar Oostenrijk? In samenwerking met De Jong Intra vakanties brengen wij u naar uw bestemming in Tirol.

Ga naar De Jong Intra Vakanties

Productbeschrijving

Pendelbus Oostenrijk

U zoekt een comfortabele en betaalbare manier om uw wintersportbestemming in Oostenrijk te bereiken? Uitgerust aankomen na een nachtrit aan
boord van één van onze luxe Royal Class pendelbussen? Ga met ons en De Jong Intra Vakanties mee in één van onze pendelbussen.

Al ruim 40 jaar organiseren wij reizen per touringcar naar winter- en zomerbestemmingen. Zoals gezegd: u reist comfortabel en voordelig!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pendelbus naar Oostenrijk” te beoordelen

Aanvullende informatie

wintersport-vervoersbijlage

Chauffeurs / reisleiding
Uw chauffeur is niet alleen chauffeur, hij/zij is ook uw gastheer/gastvrouw.  Dat betekent dat hij/zij u op alle mogelijke manieren van dienst zal zijn. Bovenal zorgt de chauffeur er voor dat u veilig én comfortabel op uw bestemming aankomt. U kunt ook bij de Jong Intra Vakanties altijd rekenen op gastvrije en ervaren chauffeurs. De buspendelreizen worden altijd door twee chauffeurs uitgevoerd.

Royal Class
De touringcars die door de Jong Intra Vakanties gebruikt worden hebben standaard Royal Class stoelen. Deze hebben een verstelbare rugleuning die verder naar achteren verstelbaar is. Bovendien biedt de Royal Class stoel meer beenruimte en een voetsteun.

De pendelbussen zijn verder voorzien van:
• Luchtvering voor optimaal rijgenot
• Stereo geluidsinstallatie en DVD met 2 monitoren
• Minibar voor een kopje koffi e, thee, soep of een gekoeld drankje
• Toilet
• Dubbele beglazing, airconditioning en plintverwarming
• Minimaal twee ervaren chauff eurs

Routestops, eten en drinken
In de touringcars van de Jong Intra Vakanties kunt u tijdens de reis diverse gekoelde dranken, koffie, thee, etc. aanschaff en tegen nette prijzen. Tussen 24:00 en 06:00 wordt er enkel gestopt voor een chauffeurswissel, zodat u ongestoord kunt slapen.

Met de pendelbus vanuit Beek (Gelderland) naar uw bestemming
Onze pendelbussen vertrekken vanuit Beek (Gelderland) naar Oostenrijk. U kunt vanuit diverse plaatsen in Nederland gebruik maken van onze zgn. servicelijnen, ook kunt u direct in Beek opstappen. De pendelbussen vertrekken vanuit Beek in de regel op vrijdagavond om ca. 20:30 uur, u komt op zaterdag ochtend tussen 6:00 uur en 10:00 uur aan op uw bestemming. In Beek ontvangt u per persoon een reispakket met een deken en een kussen. De terugreis vanaf uw bestemming is doorgaans op zaterdagnamiddag of aan het begin van de avond. De geplande aankomst in Beek is zondagochtend ca. 8:30 uur. Uiteraard zijn alle genoemde tijden bij benadering en afhankelijk van weer en verkeer!

Voor de inwendige mens
Tijdens de heenreis krijgt u, voordat u Nederland verlaat, nog een kopje koffi e en een en een echt Hollands broodje kroket aangeboden. Na de terugreis krijgt u zondagochtend in het restaurant in Beek een ontbijt met koffi e/thee geserveerd.

Stoelindeling
De touringcarchauffeurs delen voorafgaand aan vertrek de stoelen in conform de reserveringen die gemaakt zijn. U kunt er zeker van zijn dat u en uw medereizigers bij elkaar zitten.

Bagage
In verband met de beperkte bagageruimte in de touringcar, gelden er bagagevoorschriften. Per persoon mag het volgende worden meegenomen in de touringcar:

  • 1 koffer of reistas van normaal formaat (max. 80 x 70 x 30 cm en max. 20 kg)
  • 1 ski- of snowboarduitrusting (bij snowboards dient u de bindingen van het snowboard te verwijderen
  • 1 stuk handbagage (normaal formaat, max 2 kg)

Huisdieren
Tijdens al onze pendelbusreizen zijn huisdieren niet toegestaan.

Niet roken
Roken is conform de CAO en ANVR voorwaarden niet toegestaan in de pendelbus. Dit geldt voor zowel de passagiers als de chauffeurs. Het overtreden van het rookverbod kan tot gevolg hebben dat het verdere verloop van de reis u ontzegd wordt. Eventuele kosten hieruit voortvloeiend zijn voor eigen rekening.

Noodnummer
Mocht u onverhoopt vertraging oplopen, of mocht de pendelbus niet tijdig aanwezig zijn bij uw opstapplaats, belt u dan alstublieft naar het nood telefoonnummer dat in uw reispapieren staat (24 uur per dag bereikbaar).

Heeft u nog vragen? Bel gratis: 088- 277 8100