Musical Annie M.G. Schmidt

Dit is een Groepsreis!
Het verhaal van de nieuwe Nederlandse musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is gebaseerd op het succesvolle boek ‘Anna, het leven van Annie M.G. Schmidt’. De musical heeft scherpe humor en bevat natuurlijk bekende nummers van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Was getekend, Annie M.G. Schmidt

Iedereen kent de bekende nummers als: ‘Margootje, ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’ en ‘Vluchten kan niet meer’.  En dit is slechts een klein deel van het ongelofelijke repertoire van Annie M.G. Schmidt. Annie M.G. schreef musicals, tv-series, boeken en gedichten maar wie was de vrouw achter de schrijfster? Daarover schreef Annejet van der Zijl de bestseller ‘Anna, het leven van Annie M.G. Schmidt’. Het verhaal van de nieuwe Nederlandse musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is gebaseerd op dit succesvolle boek. De musical heeft scherpe humor en bevat natuurlijk bekende nummers van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Met haar prachtige stem, gevoel voor humor en liefde voor de Nederlandse taal is Simone Kleinsma de aangewezen actrice om de rol van Annie M.G. Schmidt te vertolken. In haar rol als Annie M.G. Schmidt blikt ze samen met haar zoon Flip, gespeeld door William Spaaij, terug op haar leven vol hoogtepunten maar ook dieptepunten. Het meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot dé schrijfster van Nederland.

De regie is in handen van Paul Eenens (o.a. Ciske de Rat – de musical en Petticoat), het script is geschreven door Dick van den Heuvel (o.a. Ramses en Hair) en de arrangementen zijn gemaakt door Ad van Dijk (o.a. The Bodyguard en Sonneveld). Annejet van der Zijl verleent haar medewerking aan de totstandkoming van de musical gebaseerd op haar succesvolle boek.

Bekijk nu wanneer u heen kunt gaan, boek snel en ga mee op reis met ons!

* Adviesleeftijd: vanaf 10 jaar

Benieuwd naar meer informatie over de musical zelf, dit vindt u via de volgende link: Was getekend, Annie M.G. Schmid

Let op! Deze musical is alleen te boeken voor eigen groepen

Reisinformatie

Inclusief:
– Vervoer per comfortabele touringcar
– 1e rang toegangskaart (ontvangt u bij aankomst)

Bij te boeken arrangement:
– Diner of lunch
– Pauze- of ontvangst arrangement

Prijs:
Op aanvraag beschikbaar
Middels een offerte ontvangt u de daadwerkelijke prijs van ons.

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen.

Data:
In overleg af te stemmen.

Andere suggesties…