Musical: The Lion King

Afrika ontwaakt. Alles in deze eindeloze savannen komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King!
Al vanaf
 84,00
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

The Lion King

Op een stralende dag komt Simba ter wereld. Vol trots tonen zijn ouders de leeuwenwelp als troonopvolger van koning Mufasa aan het uitgestrekte dierenrijk. Maar aan de ongestoorde jeugd van Simba komt wreed een eind als zijn oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de donkere jungle in en begint aan een lange reis vol gevaren. Door een groeiend zelfvertrouwen, nieuwe vrienden en een ontluikende liefde, gloort er volwassenheid aan de horizon. Simba besluit om de cirkel te sluiten door op te eisen waar hij recht op heeft: zíjn troon!

Inmiddels hebben wereldwijd al meer dan 80 miljoen mensen dit prachtige verhaal over hoop, avontuur en moed beleefd. The New York Times zei het perfect: “Het is nergens mee te vergelijken”.
Disney’s The Lion King is exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen en zal worden gesproken en gezongen in het Nederlands. Met deze musical vieren we tevens het 25-jarig bestaan als musicaltheater. Na successen over de hele wereld, kan ook Nederland zich laten verrassen door deze alom bekroonde Koning der Musicals!

Wilt u zich ook laten verassen door deze prachtige musical? Vraag dan snel meer informatie aan. Naast 1e rang tickets kunnen wij u diverse arrangementen aanbieden zoals een pauze- of dinerarrangement.

Benieuwd naar meer informatie over de musical zelf, dit vindt u via de volgende link:
Musical The Lion King

Reisinformatie

Inclusief:
– Vervoer per comfortabele touringcar
– 1e rang toegangskaart (ontvangt u bij aankomst)

Bij te boeken arrangement:
– Diner of lunch
– Pauze- of ontvangst arrangement

Prijs:
Vanaf 84,- p.p.
Middels een offerte ontvangt u de daadwerkelijke prijs van ons.

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen.

Data:
In overleg af te stemmen.