Libelle Zomerweek 2020 (verplaatst naar mei 2021)

Het feest kan beginnen! Op 14 mei vanaf 14.00 uur is het zover dan vindt de eerste online editie van de Libelle Zomerweek plaats en komen we een week lang live naar je toe! De Libelle Zomerweek #samenvanuithuis wordt feestelijk geopend door Hilmar Mulder en Pien Ankerman live vanuit hun eigen woonkamer. Vier van donderdag 14 t/m woensdag 20 mei het feest voor vriendinnen vanuit je eigen woonkamer of tuin. Elke dag tussen 14.00 en 17.00 uur zendt de Zomerweek live uit op de Facebook-pagina van Libelle en geniet je gratis drie uur lang van een leuk programma.

 

Dit is er vandaag te doen!
Het is de eerste dag van de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis en het programma zit bomvol. Na de feestelijke opening van Hilmar en Pien, swingen we mee met de muziek van de The Originals. Zij spelen tijdens de livestream de verzoeknummers die door jullie zijn aangevraagd via social en onze website. Ook kun je leuke en culinaire workshops volgen, analyseer je huid met Dr. Van der Hoog, kook een overheerlijke maaltijd met de Kookfabriek en leer hoe je die stoere boxer braids maakt van de stylisten van Rob Peetoom. Inspiratie voor een zomerse outdit doe je op tijdens de swingende modeshow. Zing mee met het huiskamerconcert van Bastiaan Ragas.En dat allemaal vanuit je eigen huiskamer! Bekijk het complete programma. 

 

Er is een hoop gaande in Nederland door het coronavirus (COVID-19). Het zijn omstandigheden waar niemand ervaring mee heeft en waarin iedereen zich inzet om het zo goed mogelijk te doen.  De veiligheid en gezondheid van de Libelle Zomerweek exposanten, bezoekers, leveranciers en artiesten staan altijd voorop. Daarom is er besloten om de Libelle Zomerweek te verplaatsen naar de zomer van 2021 (medio mei). De exacte datum volgt zo snel mogelijk. De organisatie van de Libelle Zomerweek doet er alles aan om van de 24ste editie van de Libelle Zomerweek een fantastisch evenement te maken. Houd libellezomerweek.nl in de gaten voor updates over het programma.  Op dit moment kunt u nog niet boeken. 

 

 

Legenda

Green
Datum beschikbaar
Partial
Datum beperkt beschikbaar
Gray
Geen geldige reisdatum
Red
Datum is volgeboekt

Beschrijving

De perfecte vriendinnendag; De Libelle Zomerweek in Almere

Op het Almeerderstrand waait een tropisch briesje! In de zomer van 2021 is de Libelle Zomerweek het kleurrijkste feest van het jaar! Ga met ons mee naar de Libelle Zomerweek: het feest voor vriendinnen! Tijdens de Libelle Zomerweek geniet je van concerten van topartiesten, doe je mee aan workshops en kun je urenlang shoppen. En dat allemaal onder het genot van lekker eten en drinken. Mis het niet en beleef samen met je vriendin, moeder, zus of collega dit gezellige dagje uit! Arriva Touring brengt je graag naar het kleurrijkste vriendinnenfeest van Nederland! Dat is ‘s ochtends op de heenreis al gezellig en dan hebben we het nog niet eens over het nagenieten tijdens de terugreis…


Reisdata:
nog niet bekend, omstreeks mei 2021

 

Informatie

Reisdata:
nog niet bekend, omstreeks mei 2021