Busreis en entree Huishoudbeurs 2023

Heerlijk shoppen met vriendinnen, leuke aanbiedingen, lekker eten, de nieuwste snufjes uitproberen en genieten van fashion shows en optredens van diverse artiesten. De voorbereidingen zijn getroffen, artiesten vastgelegd, de huishoudbeurs is weer gepland! Ga jij ook mee naar het grootste vriendinnenfeest van Nederland?

 

Wij nemen je graag mee in onze luxe touringcar (onze vertrekdata zijn zaterdag 18 februari én woensdag 22 februari). Voor € 40,- p.p. reis je met ons mee en krijg je een entreekaart. Geniet van de beurs van ± 11.00 – 17.00 uur. (prijzen zijn excl. boekingskosten € 3,50 per boeking). Opstapplaatsen in Hoogezand, Meerstad, Groningen, Hoogkerk, Leek en Marum!

 

Al vanaf
 40,00

Legenda

Green
Datum beschikbaar
Partial
Datum beperkt beschikbaar
Gray
Geen geldige reisdatum
Red
Datum is volgeboekt

Beschrijving

Het gezelligste dagje uit! De Huishoudbeurs 2023 in Amsterdam!

Heerlijk shoppen met vriendinnen, leuke aanbiedingen, lekker eten, de nieuwste snufjes uitproberen en genieten van fashion shows en optredens van diverse artiesten. Laat je verrassen door de laatste trends op het gebied van verzorging, mode, vrije tijd, interieur en tuin. Kortom, er is weer van alles te doen en te beleven op de Huishoudbeurs in de Amsterdam RAI.

Van 18 tot en met 24 februari 2023 openen de deuren van Nederlands gezelligste lifestyle-evenement: De Huishoudbeurs! Je vergeet de tijd zodra je onze onvergetelijke wereld binnen stapt. Een wereld waarin je verrassende activiteiten beleeft, nieuwe smaken proeft en winkelt tussen vele unieke producten. En, je ticket voor de Huishoudbeurs geeft ook meteen toegang tot de Negenmaandenbeurs en het Pasar Colours Festival.

Arriva Touring brengt je graag naar het grootste vriendinnenfeest van Nederland! Dat is ’s ochtends op de heenreis al gezellig (we komen om ± 11.00 uur aan) en dan hebben we het nog niet eens over het nagenieten tijdens de terugreis (wij vertrekken om 17.00 uur vanuit Amsterdam).

Wij reizen heen op zaterdag 18 februari en woensdag 22 februari!
Keuze zat! Ga je met ons mee?

Bel ons op 088- 277 8100 of boek direct via deze pagina.

Terugblik vorige editie
Heb je een vraag m.b.t. de huishoudbeurs en alle mogelijkheden of praktische tip nodig? Neem dan contact met ons op.

 

Data en tijden

Reisdata:
Zaterdag 18 februari én woensdag 25 februari

Opstaproute:
07.55 uur Hoogezand, Kerkstraat / Heveapad
08.10 uur Groningen, P+R Kardinge
08.15 uur Groningen, P+R Meerstad
08.30 uur Groningen, hoofdstation (halte rondvaartboot)
08.45 uur Hoogkerk, Transferium
09.00 uur Leek, A7 bushalte
09.10 uur Marum, A7 bushalte

terugreis
Om 17:00 uur vertrekken we vanuit Amsterdam

Prijs:
€ 40,- p.p. inclusief entree
€ 3,50 boekingskosten per boeking