Hollandse Glorie

Tijdens de dagtocht bezoekt u de kwekerij Agriport. Uw gids vertelt tijdens een rondleiding door kwekerij Barendse over de geschiedenis van het (familie)bedrijf en de milieuvriendelijke teelt. U komt van alles te weten over het bijzondere product en proces van de oranje paprika van bloemetje tot op uw bord.
Al vanaf
 56,00
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Hollandse Glorie

Kom naar Agriport. ‘s Werelds grootste kwekerij met oranje paprika’s. Uw gids vertelt gedurende de rondleiding door kwekerij Barendse over de geschiedenis van het (familie-)bedrijf en de milieuvriendelijke teelt. U komt van alles te weten over het bijzondere product en proces van de oranje paprika van bloemetje tot op uw bord. De oranje paprika is niet alleen lekker zoet maar bevat ook 3x zoveel vitamine C als een sinaasappel! Tijdens de excursie proeft u hoe heerlijk een vers geoogste oranje paprika smaakt. Na afloop is er voor alle deelnemers een gezonde traktatie voor mee naar huis!

Tijdens het middaguur is er gelegenheid om vrij rond te kijken in Schagen of Middenmeer. We blijven deze dag in de bloemen en gaan nog naar De Tulpenexcursie in Slootdorp. Dit is de enige mogelijkheid in Nederland om tulpen te zien buiten het bloeiseizoen om. Duizenden tulpen in verschillende soorten, kleuren en groeistadia.

Van half april tot begin mei zijn de excursies op het veld, waar de tulpen in bloei staan. Tijdens de excursie is er een erg leuke beeldpresentatie met ‘live’ uitleg en een rondleiding door kassen, koelcellen en verwerkingsruimte zodat de groep het gehele productieproces van dichtbij kan ervaren.

Let op! De middagexcursie is alleen mogelijk tot begin mei. Als alternatief is er de mogelijkheid tot het bezoeken van het Parfumflessenmuseum in Winkel.

We besluiten deze dag met een diner in Nijetrijne bij Paviljoen Driewegsluis.

Reisinformatie

Prijzen:
– 31-35 personen: € 68,- p.p.
– 36-40 personen: € 64,- p.p.
– 41-45 personen: € 61,- p.p.
– 46-50 personen: € 58,- p.p.
– 51-55 personen: € 57,- p.p.
– 56-62 personen: € 56,- p.p.

Inclusief:
– Koffie
– Rondleiding
– Alle entrees
– Beeldpresentatie met uitleg
– Diner

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Data:
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.