Groepsdagtocht 29: Polder, Wind en Water

Neem uw groep mee op deze informatieve dagtocht in de Noordoostpolder, breng een bezoek aan het Windmolen Belevingscentrum met aansluitend een rondleiding door het Werelderfgoed dorp Schokland.
Al vanaf
 56,00
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Groepsdagtocht: Polder, Wind en Water

Wind, water en polder vormen de hoofdingrediënten van deze informatieve dagtocht in de Noordoostpolder. In het Windmolen Belevingscentrum trappen we af voor een unieke rondrit met een gids langs de grootste windmolens van Europa. U heeft de kans om de enorme wieken van heel dichtbij te zien. De naam van het Windmolen Belevingscentrum zegt al genoeg over het feit dat hier de wind centraal staat bij onder meer de ‘windkracht-experience’ en fietsen met tegenwind.  De ochtend wordt afgesloten met een heerlijke koffietafel met soep bij restaurant Pier 16 waar u een fantastisch uitzicht over het Ketelmeer heeft.

Op het voormalige eiland Schokland gaat u vervolgens genieten van een rondleiding door het dorp. Schokland werd in 1995 uitgeroepen tot Werelderfgoed. Ooit lag Schokland midden in de woeste Zuiderzee. Dankzij de vele archeologische bodemschatten heeft men ontdekt dat er ondanks het dreigende water al sinds de prehistorie en de middeleeuwen mensen op deze plek hebben geleefd. U krijgt een rondleiding ‘op’ Schokland en u bezoekt het kerkje en het museum. Na afloop rijden we terug naar het opstappunt. Onderweg genieten we van een driegangendiner.

Wilt u deze dagtocht net iets anders insteken, laat het ons weten dan passen wij deze dagtocht aan.

Reisinformatie

Prijzen*:
– 31-35 personen: € 66,- p.p.
– 36-40 personen: € 62,50 p.p.
– 41-45 personen: € 60,- p.p.
– 46-50 personen: € 58,- p.p.
– 51-55 personen: € 57,- p.p.
– 56-62 personen: € 56,- p.p.
* Op basis van prijspeil 2020

Inclusief:
– koffie met appelgebak
– Entree
– Gids
– Lunch
– Driegangendiner

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Data:
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.