Groepsdagtocht 27: Ameland Waddendiamant

Lekker uitwaaien en genieten van een ‘andere wereld’ dan het vaste land? Ga dan eens mee met een dagtocht naar Ameland met Arriva Touring.
Al vanaf
 60,00
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Groepsdagtocht: Ameland Waddendiamant

Lekker uitwaaien en genieten van een ‘andere wereld’ dan het vaste land? Ga dan eens mee met een dagtocht naar Ameland! Om half twaalf rijdt de bus de veerboot op in Holwerd, en kunt u gedurende drie kwartier genieten van de vaartocht door de Waddenzee met aan boord een lunchpakket. Misschien spot u onderweg nog wel een zeehond!

Op het eiland gaan we in onze bus verder voor een uitgebreide rondrit waarbij we de vier Amelander dorpen Hollum, Ballum, Nes en Buren bezoeken. In Hollum houden we vlakbij de vuurtoren een koffiepauze.

In Nes is gelegenheid om rond te neuzen in de leuke winkeltjes of strijk neer op een van de vele terrasjes en neem er een lekker “Amelander Nobeltje’, het bekende likeurtje dat in 1902 geboren en destijds door de familie Nobel illegaal op het eiland werd gestookt. Als het mooi weer is, kan ook nog een strandwandeling worden gemaakt. Aan het eind van de middag maken we de overtocht naar Holwerd en volgt op de ‘vaste wal’ een aangenaam driegangendiner in een gezellig restaurant.

Vind u deze dagtocht ook zo leuk, maar heeft u nog een toevoeging? Laat het ons weten en we bekijken de mogelijkheden.

Reisinformatie

Prijzen*:
– 31-35 personen: € 73,50 p.p.
– 36-40 personen: € 69,- p.p.
– 41-45 personen: € 65,50 p.p.
– 46-50 personen: € 62,50 p.p.
– 51-55 personen: € 61,50 p.p.
– 56-62 personen: € 60,- p.p.
* prijspeil 2020

Inclusief:
– 2x koffie met cake
– Overtocht met lunchpakket
– Diner

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Data:
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.