Groepsdagtocht: Gelderse Streken

Een rijke collectie aan kroonluchters om verliefd op te worden. Zo schitterend en stralend. Beleef ook Flevotin, een tingieterij met een fascinerende excursie met blijvende herinnering.
Al vanaf
 50,00
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Groepsdagtocht: Gelderse Streken

Niet voor niets brengt de provincie Gelderland met trots “Gelderland levert je mooie Streken”!  Daar sluiten we ons bij aan. In de ochtend staat het zeer verrassende kroonluchteratelier De Rode Hoeve te Oldenbroek op het programma. Eén van de grootste collectie van ca. 1000 oude en antieke kristallen en glazen kroonluchters, kasteel luchters, plafonnières en wandlampen in Europa! U weet niet wat u ziet als u deze hoeve bezoekt! Het is dan ook een traktatie om het verhaal van de gepassioneerde eigenaar van dit atelier te horen spreken.  Na een heerlijk kopje koffie of thee met een even zo smakelijk stukje appeltaart met slagroom. Wordt u een en ander uitgelegd over de verschillende soorten kroonluchters, de herkomst en de mogelijkheden voor in een interieur.

In het middeleeuwse vestingstadje Elburg, welke bekend staat om haar middeleeuwse vesting krijgt u enige vrije tijd om op eigen gelegenheid te lunchen. Tijdens een toeristische route over de Veluwe kan de lunch op een aangename manier “zakken:. De 1,5 uur durende rit voert u door een gedeelte van dit schitterende natuurgebied, waarbij u langs heide, bossen, zandverstuivingen en statige landerijen wordt gereden.

Een verrassend onderdeel van deze tocht is wel een bezoek aan een unieke Nederlandse wijnboer in de Domeinhof te Dieren. Op flamboyante wijze wordt u door de wijnboer en zijn vrouw bij de poort ontvangen.  U krijgt van hem een zeer boeiende uitleg en rondleiding en natuurlijk mag u genieten van het eindproduct  tijdens een gezellige proeverij, waarbij verschillende wijnen de revue passeren. Wij brengen u vervolgens weer veilig naar de opstapplaatsen terug, natuurlijk niet zonder een dinerstop bij een goed restaurant, waar u nog gaat genieten van een drie gangen diner.

Reisinformatie

Prijzen:
– 31-35 personen: € 62,50 p.p.
– 36-40 personen: € 58,- p.p.
– 41-45 personen: € 55,- p.p.
– 46-50 personen: € 52,50 p.p.
– 51-55 personen: € 51,50 p.p.
– 56-62 personen: € 50,- p.p.

Inclusief:
– Alle entrees
– 2x koffie met appelcake
– Wijnproverij met stokbrood en kruidenboter
– Diner

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Data:
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.