Dinnershow Pandora

De Dinnershow Pandora is een prikkelend avontuur vol passie, verleiding en spanning waarin betoverende klanken en breekbare schoonheid strijden om uw aandacht.
Al vanaf
 140,00
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Dinnershow Pandora

De Dinnershow Pandora is een prikkelend avontuur vol passie, verleiding en spanning waarin betoverende klanken en breekbare schoonheid strijden om uw aandacht. Genietend van een heerlijk diner serveert de oogverblindende Miss Pandora samen met twintig zangers, dansers en artiesten, u een avond vol top entertainment.

Pandora’s box blijkt, hoewel de mythe anders doet vermoeden, een onuitputbare bron van onvergetelijke verrassingen die de avond tot een sensationele showbelevenis maken. Verwacht het onverwachte!

Dinnershow Pandora is een complete avond uit vol herkenbare muziek in verrassende bewerkingen, uitgevoerd door solisten, dansers en variété acts. Michelle Splietelhof is in haar rol als Miss Pandora tevens host van de avond.
De afgelopen 20 jaar is de Dinnershow uitgegroeid tot een zeer succesvolle formule voor een complete avond uit met relaties en medewerkers. Laat u en uw gasten verrassen tijdens deze complete avond uit inclusief show, diner, drankjes en afterparty.

Studio21

Dinnershow Pandora vindt plaats in Studio21, op het Mediapark Hilversum. Speciaal voor de dinnershow heeft Studio21 een intensieve verbouwing ondergaan. De vernieuwde studio is een volledig geavanceerde en uitgeruste evenementenlocatie, met de modernste technische infrastructuur. Van laser tot een geavanceerde geluids- en lichtinstallatie, van een regengordijn tot fonteinen.

De entree van Studio21 bevindt zich direct naast het grote parkeerdek op het Mediapark in Hilversum. De foyer beschikt over een ruime garderobe en incheckbalies. Flatscreens zijn aanwezig voor het tonen van bijvoorbeeld welkomstteksten of logo’s. Daarnaast beschikt de foyer over een ruime vide, die prachtig uitzicht biedt. De locatie bevat meerdere ruimtes voor een apart ontvangst van uw gasten, zoals de scheepsbar en de loungebar. Deze ruimtes kunnen ook overdag gebruikt worden voor zakelijke bijeenkomsten.

Reisinformatie

Inclusief:
– Vervoer per comfortabele touringcar
– 1e rang toegangskaart (ontvangt u bij aankomst)

Prijs:
Vanaf 140,- p.p.
Middels een offerte ontvangt u de daadwerkelijke prijs van ons.

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen.

Data:
In overleg af te stemmen.

Andere suggesties…