Groepsdagtocht: Buffetcruise op de Linge

Beleef een gedenkwaardige dag met uw groep en ga gezellig een dagje varen over de kronkelende rivier de Linge.
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Groepsdagtocht: Buffetcruise op de Linge

Deze gevarieerde dagtocht start in Nunspeet bij restaurant Dennenhoeve, waar u ontvangen wordt met koffie en cake. Vervolgens rijden we naar Leerdam. U ziet het meteen als u Leerdam binnen komt rijden; de schepen van Rederij Leerdam liggen al te wachten! Met de sfeervol ingerichte schepen van Rederij Leerdam vaart u over de rivier de Linge vanuit Leerdam. De Linge kronkelt door het midden van de Betuwe langs pittoreske dorpjes, typische boerenhoeves, kerkjes, kronkelende dijkjes, schitterende natuurgebieden en forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een prachtige rivier, mooi in ieder seizoen.  U zit in de (cv-verwarmde) salon en terwijl u uitkijkt over het water geniet u van een kopje soep. Daarna wordt een smaakvol geëtaleerd buffet gepresenteerd met een grote sortering van warme en koude gerechten.

Na de boottocht rijdt uw chauffeur u over de Grebbeberg. Met een hoogteverschil van ruim 50 meter biedt de berg een spectaculair uitzicht over de Neder-Rijn en de Betuwe. Tevens is de Grebbeberg een erebegraafplaats waar Nederlandse militairen begraven liggen uit de Slag om de Grebbeberg uit mei 1940. De route wordt vervolgd via Wageningen, Renkum en Oosterbeek.

Deze gedenkwaardige dag wordt afgesloten bij de Ossenstal in Epe. Bij een drankje kunt u nog even alle bezienswaardigheden evalueren.

Reisinformatie

Prijzen*:
– 31-35 personen: € 68,50 p.p.
– 36-40 personen: € 64,50 p.p.
– 41-45 personen: € 61,50 p.p.
– 46-50 personen: € 57,- p.p.
– 51-55 personen: € 56,50 p.p.
– 56-62 personen: € 54,50 p.p.
* Op basis van prijspeil 2019

Inclusief:
– 2x koffie met cake
– Rondvaart met warm en koud buffet aan boord
– 2 consumpties

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Data:
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.