Op zoek naar Boerin Agnes

Bij deze reis komen wij aan in Gasselternijveen, hier wacht boerin Agnes u op. Agnes is vooral bekend van het programma ‘Boer zoekt vrouw’ waarin de rollen natuurlijk waren omgekeerd met Agnes die een man zocht. Zeer gepassioneerd verteld Agnes over het boeren leven en haar belevenissen als bekende Nederlander. Ook leidt ze u persoonlijk rond over haar melkveebedrijf. In de middag verruilen we de bus voor een ander heel speciaal voertuig. Zodra u uitstapt komt de geur van de stoomtrein u al tegemoet, een heerlijke nostalgische geur. U reist vanuit Stadskanaal mee met de machinist en de stoker en beleeft van heel dichtbij wat er allemaal gebeurt aan boord van de stoomlocomotief!
Al vanaf
 52,00
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Op zoek naar Boerin Agnes – seniorenreis

Na een korte rit naar het zuiden komen wij aan in Gasselternijveen, hier wacht boerin Agnes u op. Agnes is vooral bekend van het programma ‘Boer zoekt vrouw’ waarin de rollen natuurlijk waren omgekeerd met Agnes die een man zocht. Zeer gepassioneerd verteld Agnes over het boeren leven en haar belevenissen als bekende Nederlander. Ook leidt ze u persoonlijk rond over haar melkveebedrijf. We nemen daarna afscheid van Agnes en brengen u naar een gezellig restaurant voor een heerlijk diner.

 

In de middag verruilen we de bus voor een ander heel speciaal voertuig. Zodra u uitstapt komt de geur van de stoomtrein u al tegemoet, een heerlijke nostalgische geur. U reist vanuit Stadskanaal mee met de machinist en de stoker en beleeft van heel dichtbij wat er allemaal gebeurt aan boord van de stoomlocomotief! In Veendam neemt u afscheid van de machtige stoomtrein en staat onze chauffeur weer voor u klaar om terug te brengen naar uw opstapplaats. U bent terug rond 17.30 uur.


Prijs
€ 52,00 per persoon

Inclusief
Koffie met lekkers
diner
stoomtreinrit
1 consumptie

Data en tijden
Volgen

 

Route en tijden

Prijs
€ 52,00 per persoon

Inclusief
Koffie met lekkers
diner
stoomtreinrit
1 consumptie

Data en tijden
Volgen